Retur

Retur og Angrerett (14 dager)

Dersom du vil at hele ordren skal slettes før den sendes:

Send en e-post med ordrenr til post@gymspot.no. Heretter vil du få en bekreftelse fra kundebehandler når ordren er slettet.

Vi anbefaler at du beholder ordrebekreftelsen i minst 14 dager etter du har angret.

Krav til din returhåndtering:

Ved retur:


  1. Hent pakken så tidlig som mulig. Send en e-post med “Retur/angrerett” i emnefeltet. Du vil motta en bekreftelse på at kjøpet/ordren er innenfor kriteriene for retur/angrerett. Last ned angrerettskjema som du finner under “retur” på vår nettside. Skriv ut skjemaet og legg det med i pakken som skal returneres. Du betaler returporto. Når returen er mottatt og behandlet hos oss vil beløp til gode bli overført tilbake på kontonummer som har utført kjøpet. Dette vil normalt ta 3-7 dager etter vi har registrert varen/pakken.
  2. Angreretten betinger at melding er gitt selger innen 14 dager etter at leveransen er mottatt. (jf. Angrerettloven § 21). Forbrukeren skal uten unødig opphold, og senest 14 dager fra melding om angrerett er blitt gitt, sende varene tilbake. (jf. Ang Angreretten § 25)
  3. Angreretten gir næringsdrivende rett til å belaste kunde om produktet er påført en verdireduksjon som følge av bruk utover det som er nødvendig for å fastslå varens art, egenskap og/eller funksjon. (jf. Ang Angreretten § 25).
  4. Varer som ikke hentes og går automatisk i retur, er ikke å regne som en godkjent retur. Kommer pakken i retur som uavhentet pakke vil gebyr bli belastet i henhold til gjeldende satser. Dette er pr dd. 299,- NOK.
  5.  Send pakken til:

Gymspot X AS

Sandviksveien 110

5035 Bergen

Retur og/eller bytte av klær:

Plastinnpakning skal være åpnet pent slik at plagget kan brettes og legges tilbake slik du mottok det. Husk at innpakningen er en del av varen du har kjøpt. Produktet kan prøves på for å se at størrelsen er riktig, men skal ikke brukes. Klær som kommer i retur eller skal byttes skal ikke ha lukt eller merker. Produktlappen skal ikke være brutt eller dratt av/fra produktet.
Undertøy og sokker kan kun byttes ved ubrutt emballasje.

Hvis man ønsker å benytte angreretten, er det viktig at du husker på at dette krever en aktiv handling fra deg (husk 14 dagers frist nevnt i Angrerettloven §11), på en slik måte at det ikke er noen tvil om at du benytter deg av din angrerett. Med andre ord slik at vi kan behandle saken på raskest mulig måte for alle parter iht. Angrerettloven.

Du som forbruker velger selv fraktmetode, og er ansvarlig for at forsendelsen som skal i retur kommer frem til oppgitt adresse innen rimelig tid.

Når varene skal returneres skal de sendes tilbake til vårt lager sammen med returskjema.

Adressen er:

Gymspot X AS

Sandviksveien 110

5035 Bergen

Angreprettsskjema finner du her: